föreningen för onyttiga och helt oviktiga spekulationer

Varför heter det smågodis? Jag menar, finns det storgodis? Om storgodis och smågodis finns, vad är då normalgodis, och vem avgör vad som är vad? oerhört viktiga tankar idag som synes....

Annars fick Haftis Huld fylla hörluren med underbar musik på väge hem, promenerandes längs medborgarplatsen. Kändes som en bra avslutning på en arbetsdag som ändå var lugn och rent av rolig.

  Varför förresten (när vi nu ändå är inne på helt oviktiga saker menar jag) blir det alltid så, att när man köper lösviktsgodis, och alltså får välja helt själv vad man lägger i påsen, alltid godisar som man undviker till slutet och rent av inte äter alls, kvar i påsen (oj det där var en ärlig utmanare till astrid lindgrens patenterade omöjliga långa meningar!) man väljer ju själ!?

Sallad med lite pasta, sedan te och sahara hotnights på hög volym, avlöstes av kent och sedan lite elin rut sigvardsson i soffan tillsammans med laptopen och tankar kring det mesta just nu.

Syster yster verkar lycklig, vad glad jag blir!

imorgon blir det en lugnare arbetsdag efter den hårda veckan, sedan galej på söder med mor och far och idrottsföreningen, hej och hå se upp alla gamlingar i styrelsen..

     Håller nog med Anna Gavalda, tillsammans är man nog mindre ensam.

Börjar bli sugen på att göra den där andra tatueringen snart!

Aldrig ensamma


För somliga är aldrig ensamma.
De har mjuka melodier tätt nära hjärtat.
Varma sånger som leder dem rätt och låter drömmarna växa.
Ord som smeker inifrån, som älskar och ler till själen.
För somliga är aldrig ensamma.

Kommentarer:
Postat av: DenAllsmäktigeGuden

Jadå du rÅb kanske kallas smågodis för att det är mindre än det stora godis som bevisligen finns. Eller så kallas det det för att det är litet. Sedan så är det faktiskt så att enligt tillfråga expertis så heter det "plockgodis" men i lekmanna termer benämns det sagda plockgodiset som smågodis.

2008-03-09 @ 12:40:21
Postat av: xMx

Ja, varför finns det äckliga godisar i påsen när man valt alla själv? skumt....


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback