promenad, elakt samtal, och en bra vän


Drack te och gjorde scones till frukost, vilken härlig start på dagen :)
En bok till det och humöret var på topp.

Efter att jag tagit itu med den något ororväckande stapeln med disk som hopat sig, satt jag och lyssnade på musik på den soliga balkongen när telefonen ringde.

En människa från det förflutna ringde för att (antar jag???) vara elak och ta ut dåligt humör på mig av någon anledning den här dagen. Brukar inte ta åt mig när det inte finns något fog, men jag blev faktiskt ledsen av det där samtalet, som mest gjorde mig paff och förvånad.

Tur då att det finns topp-poppig musik att lyfta sig med :)

Tog en promenad, jobbade lite hej och hå va bra det gick och smidigt kändes det!

En trevlig matstund på stan med efterföljande fika och prat om vännens kommande 30-årsfest fick mig att ytterligare glömma det där tråkiga tfnsamtalet från förmiddagen, och mungiporna att bli stora.

Min vän fick plötsligt vad han tyckte var en "klockren" idé; vi borde skicka in ett programförslag till någon mindre nogräknad svensk tv-kanal. Ett detaljerat förslag sprudlade ut ur hans mun och jag skrattade gott.
Det är härligt med bra vänner :)

                          Avslutar med att rapportera att hans granne kastade pappersplan från balkongen, för att 2 timmar senare gå och plock aupp de som inte förts iväg av vinden.
Det verkade väldigt bängligt =)

 

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback